Consiliere nutritionala si terapeutica

Nu este suficient sa fii bogat, renumit, sa ai cea mai inalta educatie, sa fii fericit si sa ai tot ce iti doresti, dar totusi sa nu ai o stare de SANATATE buna, pentru ca in astfel de momente ajungi sa realizezi ca nimic nu te mai satisface, pana cand nu redobandesti ceea ce ai pierdut.
De aceea, dorim sa venim in ajutorul tururor celor napastuiti de boala, dar nu numai. Echipa Cris formata din personal calificat: medic, asistenta, consilier in nutritie, bucatarese si ajutoarele lor, sunt la dispozitia celor in suferinta fizica, dar si a celor care doresc sa invete sa previna aparitia bolilor civilizatiei sec XXI. Asociat consilierii realizata de Dr. Chirila Cristian, specialist de „Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice” , echipa Cris este parte a unui program educativ prin „Cursul de nutritie si bucatarie vegetariana” care are ca scop imbunatatirea starii de sanatate a locuitorilor din Oradea, dar nu numai. Pentru detalii legate de cursul nostru va invitam sa intrati aici.

„Bolile civilizatiei au cauze multiple care trebuie inlaturate pentru a putea lasa natura sa-si faca lucrarea de restaurare. Asociat, folosirea unor remedii simple, mult superioare terapiilor conventionale practicate azi care de multe ori dau gres, va aduce organismul vigoarea si energia pierdute. (Dr. Chirila Cristian)

Pentru detalii legat de ce patologie ma ocup intra <AICI>

Lasă un răspuns