Medicina bazata pe dovezi – medicina viitorului

Va salut si va spun bine ati venit pe platforma noastra online, unde dorim sa va fim de ajutor cat se poate de mult!

Ma bucur ca sunteti interesat/a de sanatatea d-voastra! Si poate chiar daca ati pierdut-o, ma bucur ca sunteti in catuarea unei solutii reale pentru restabilirea ei.

Ca si medic, constientizez ca motivul vizitei d-voastra aici este nevoia acerba de a va solutiona problema de sanatate, sau de ce nu, de a invata cum sa aveti grija de corpul dumneavoastra pentru a nu va imbolnavi (preventie). Probabil solutiile primite pana acum nu au fost satisfacatoare, pentru ca la fel ca si d-voastra cunosc si eu desigur limitarile medicinii clasice. De aceea, va urez bun venit intr-o alta lume, o lume a naturalului, a armoniei, unde tinta mea principala este educarea si tratarea pacientului din punct de vedere holistic ( adica de-a-ntregul: trup, minte, spirit). Conceptul va poate suna necunoscut la prima vedere, dar va provoc sa aveti curaj in a descoperi ceva care este totusi simplu si pe de-asupra si eficient. In recuperarea pacientului suferind ma folosesc de mai multe mijloace de recuperare: nutritia, apiterapia, fitoterapie, hidroterapia, argiloterapia, aromoterapia (terapia folosind uleiurile esentiale), gimnastica medicala, reflexoterapia, masajul terapeuric si de recuperare (ca si recomandari), terapia comportamentala, meloterapia, sacroterapia pentru ca doar acestea imbinate intr-un mod armonios in functie de cazul fiecaruia, pot aduce amelioarea sau chiar si vindecare afeactiunilor civilizatiei secolului XXI.

In dorinta de ajuta pacientii cat mai eficient oferind terapii tintite (avand ca baza medicina bazata pe dovezi ~ evidence based medicine) pe afectiuni, domeniul meu de activitate se invarte in jurul urmatoarelor probleme de sanatate: diabet zaharat tip 1 si 2, boala renala diabetica, hipertensine, obezitate, sindrom metabolic, boli cardiovasculare: cardiopatie ischemica, infarct miocardic (vechi), recuperare imediata post accident vascular cerebral, afectiuni endocrine asociate diabetului zaharat (hipo sau hipertiroidism, hipo-hipercorticism), dislipidemii: hipercolesterolemie, hipo HDL-mie, ateromatoza carotidiana, ateroscleroza localizata sau generalizata, hipetrigliceridemie etc.

De asemenea ca si nutritionist, ofer consiliere nutritionala in afectiuni precum: diabetul, obezitatea, boala renala diabetica, anemia, carete vitaminice: deficit vitmina B12, D sau minerale: deficit de Fe, Mg, casexie, cancer, afectiuni autoimune: gastrice: baoala celiaca, rectocolita ulcero-hemoragica, boala Crohn sau diferite afectiuni endocrine. De asemenea ofer asistenta si in stabilirea unui meniu vegetariam/vegan pentru sportivii de performanta.

Pentru a discuta mai multe detalii, sau pentru a va programa la o consultatie, va rog sa ma contactati la Tel: 0741/484483.

 

Cu mult drag,

Dr. Chirila Cristian

specialist diabet, nutritie si boli metabolice

One Comments

Lasă un răspuns