Ginger-beer - bautura cu ghimbir si lamaie fara alcool 330ml

Bere de ghimbir cu lamaie 330ml – Bundaberg

8.60 lei

Descriere

Bere de ghimbir cu lamaie:

Gramaj – 330ml

Bere de ghimbir cu lamaie – fara alcool – este o bautura energizanta si revigoranta cu traditie in Australia.

Bere de ghimbir cu lamaie – Ingrediente:

  • apa carbogazoasa,
  • zahar din trestie,
  • ghimbir (1,25%),
  • arome naturale,
  • acid (acid citric),
  • drojdie,
  • conservanti,
  • antioxidant.

Ingredientele nu sunt modificate genetic.

Bere de ghimbir cu lamaie – Idei de servire:

Se consumă ca atare sau ca ingredient în diferite rețete de cocktail-uri.

Nu contine alcool.

Proprietati si beneficii:

Ghimbirul este un aliment cu proprietati si beneficii deosebite asupra sanatatii organismului, atestate de studii de specialitate. De la sustinerea imunitatii in lupta cu o serie de bacterii pana la intensificarea metabolismului, ghimbirul este un ajutor de nadejde intr-o serie de afectiuni cu care multi dintre noi ne-am confruntat pana acum.

  • Stimuleaza functia digestiva
  • Previne infectiile orale
  • Antioxidant si energizant
  • Remediu contra racelii si gripei
  • Ajuta la scaderea colesterolului
  • Calmeaza greata
  • Contribuie la reducerea inflamatiilor
  • Contribuie la ingrijirea pielii si a parului

Ghimbirul este un ingredient apreciat in special in bucataria orientala, iar principiile sale active – intre care terpene, oleorezine si uleiuri volatile – ii confera proprietati benefice in diferite afectiuni, precum indigestia, greata sau raceala.

Ghimbirul se utilizeaza atat in bucataria internationala, cat si in cure pentru mentinerea sanatatii. Astfel, doza recomandata variaza in functie de efectul benefic urmarit, iar in cazul pudrei, extractului, tincturii, capsulelor sau a uleiului de ghimbir se pot consuma 2 g/zi divizate in diferite doze sau 4 cani de ceai/zi, dar aceste doze trebuie agreate de un medic sau de un consultant de specialitate.

Atunci cand radacina de ghimbir este fiarta, gustul iute este mai intens, iar aroma scade, pentru ca prin procesul de fierbere se elimina o parte din uleiurile volatile. In Thailanda, de exemplu, ghimbirul se rade, apoi se amesteca impreuna cu alte condimente pentru prepararea pastei de curry.

Contraindicatii:

Fiind un aliment natural, consumul de ghimbir nu este periculos daca este consumat in dozele recomandate. Pentru a evita orice neplaceri, mai ales in cazul in care suferi de o afectiune cronica sau ai o conditie speciala (de exemplu sarcina) este indicat sa ceri sfatul medicului tau inainte de a consuma ghimbir.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bere de ghimbir cu lamaie 330ml – Bundaberg”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *