Budinca de cacao fara gluten bio:

Gramaj – 50g

Budinca de cacao fara gluten bio este o adevarata incantare ce iti dezvăluie aroma plină și naturală de ciocolata amaruie rasa. Ornata cu sos de vanilie Biovegan, sosuri de fructe sau pur și simplu cu ciocolată pură, este desertul ideal.

 Budinca de cacao fara gluten – Ingrediente:

  • amidon de porumb*,
  • cacao* 16%,
  • glazură de ciocolata amara* 10%(cacao: min 55%)
  • (masa de cacao*, zahăr din trestie integral*, zahăr din trestie*, unt de cacao*, emulgator: lecitină de soia*),
  • sare de Himalaya**.

*provin din agricultura ecologică.

Valori nutritionale/100g: Valoare energetica  – 1636 kj / 388 kcal

  • Grasimi – 8.4 g
  • din care acizi grasi saturati – 5.1 g
  • Carbohidrati 71 g
  • din care zaharuri –  4.6 g
  • Fibre –  5.2 g
  • Proteine – 4.5 g
  • Sare –  0.97 g
  • Alergeni migdale, mustar, soia

Budinca de cacao fara gluten bio – Mod de preparare:

Se incalzeste 500 ml lapte lichid sau lapte vegetal. Separat se amesteca pana la omogenizarea continutului plicului de budinca cu 6 linguri lichid si 3-4 linguri de zahar sau alt indulcitor, apoi se toarna in cei 500 ml si se amesteca 1 minut la foc mic pana la coagulare. La final se toarna in recipiente mici si se lasa la racit.

Tara de origine: Germania

Curiozitati despre cacao:

Consumul de cacao prezinta foarte multe beneficii asupra sanatatii. In plus, pudra de cacao nu creeaza dependenta, asa cum se intampla in cazul consumului de cafea.

Aceasta este bogata in minerale precum: calciu, magneziu, potasiu, fosfor, zinc, fier, alaturi de vitaminele din complexul B (B1, B2, B3, B6, B9). De asemenea, consumul de cacao previne bolile cardiovasculare si combate anumite complicatii care se intalnesc la persoanele in varsta.

Beneficiile pentru sanatate ale pudrei de cacao se datoreaza numeroaselor flavonoide din compozitia bobului de cacao.

Dintre aceste substante active, cu proprietati puternic antioxidante, cele mai importante sunt catechinele, epicatechinele si flavonolii.

Mai mult, consumul de cacao ajuta la buna functionare a creierului, incetinind, in acelasi timp, si procesul de imbatranire al organismului.

 

Greutate 50 g
Customer reviews
0
0 ratings
5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “Budinca de cacao fara gluten Bio 50g – Biovegan”

0
X