budinca de caramel eco

Budinca de caramel ECO 43g – Biovegan

7.90 lei

Stoc epuizat

SKU: 02-379 Categorii: ,
Ecologic
Fără gluten

Descriere

Budinca de caramel ECO:

Gramaj 43g

Budinca de caramel ECO fara gluten este o adevarata incantare ce iti dezvăluie aroma plină și naturală de ciocolata amaruie rasa. Ornata cu sos de vanilie Biovegan, sosuri de fructe sau pur și simplu cu ciocolată pură, este desertul ideal.

Budinca de caramel ECO – Ingrediente:

– amidon de porumb*, sirop de zahar caramelizat* (9,9%), maltodextrină*, bourbon vanilie*, sare de Himalaya, coaja de portocala*, ulei de portocala*.

*provin din agricultura ecologica

Valori nutriţionale/100g: Valoare energetică – 1585 kj / 373 kcal

  • Grasimi: 0.1 g
  • din care acizi grasi saturati: 0.03 g
  • Carbohidrati: 92.6 g
  • din care zaharuri: 7.8 g
  • Fibre: 0.2 g
  • Proteine: 0.3 g
  • Sare: 0.72 g

Alergeni alimentari: susan, mustar, lecitina de soi.

Budinca de caramel ECO – Mod de preparare:

Se incalzesc 500 ml lapte lichid sau lape vegetal. Separat se amesteca pana la omogenizare plicul de budinca cu 6 linguri lichid si 3-4 linguri de zahar sau indulcitor, apoi se toarna in cei 500 ml si se amesteca 1 minut la foc mic pana la coagulare. La final se toarna in recipiente mici si se lasa la racit.

Curiozitati despre caramel:

Caramelul este un agent de colorare utilizat pe scara larga in industria alimentara. Acesta este unul dintre cei mai vechi agenți de colorare utilizați în lume și este frecvent utilizat în multe produse alimentare, inclusiv paine, sosuri și topping-uri,produse de cofetarie,bauturi racoritoare, cereale pentru micul dejun și înghețata. Autoritatea pentru Administrarea Alimentelor și Medicamentelor (FDA–Food and Drug Administration) din SUA a aprobat caramelul ca aditiv de culoare și îl listeaza ca „în general recunoscut a fi sigur”pentru a fi folosit în industria alimentara. Procesul de obținere a caramelului implică eliminarea apei reziduale din zaharul natural, de obicei prin încălzire. Procesul face ca moleculele de zahar sa se uneasca în molecule mai mari și mai închise la culoare. Caramelul poate fi obținut de oricine în bucatarie prin topirea cu atenție a zaharului. Acest tip de caramel este folosit în principal pentru scopuri aromatizante. Deși caramelul este facut din zahar, nu contribuie la conținutul de zahar și de calorii al băuturii răcoritoare deoarece cantitățile utilizate sunt foarte mici și, în consecință,nesemnificave.

O varianta de reteta gasiti si aici.

Pentru produse similare, si pentru alte detalii, intrati aici.

Observaţii:

Informaţiile prezentate în această pagină sunt publicate exclusiv în scop informativ, şi nu înlocuiesc sfaturile, recomandările sau prescripţiile medicului nutriţionist.

©

Informații suplimentare

Greutate 43 g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Budinca de caramel ECO 43g – Biovegan”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *