Ceai de Anghinare 50g – Dacia Plant

Sold: 2

6,30 lei

Stoc epuizat

Compară
SKU: 18-430 Categorie: Etichete: , , ,

Ceai de Anghinare:

Gramaj – 50 g

Ceai de Anghinare devine solutia perfecta atunci cand va confruntati cu probleme de sanatate ce va afecteaza ficatul, deoarece acesta este recomandat pentru producerea si eliminarea bilei precum si pentru protejarea si regenerarea celulelor hepatice. Ceaiurile de la Dacia Plant sunt realizate din plante medicinale autohtone. Gustul si proprietatile plantelor se pastreaza nealterate, datorita folosirii unui procedeu de taiere a plantelor, nu de macinare.

Ceai de Anghinare – Compozitie:

  • anghinare (Cynara scolymus) – frunze.

Contribuie la:

  • producerea si eliminarea de bila;
  • protejarea si regenerarea celulei hepatice;
  • detoxifierea ficatului;
  • mentinerea concentratiei normale a colesterolului si grasimilor in sange si la nivelul ficatului;
  • normalizarea tranzitului intestinal incetinit;
  • sustinerea diurezei;
  • mentinerea concentratiei normale a acidului uric din sange;
  • combaterea starilor de oboseala si surmenaj.

Mod de administrare:

Pulberea cu administrare sublinguala– planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia o lingurita rasa de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa.
Maceratul la rece – se prepara dintr- o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 2-3 cani pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.
Infuzia – se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 2-3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.

In cazul administrarii indelungate la fiecare 6 saptamani se fac 10 zile de pauza.

Anghinare (Cynara scolymus) – beneficii si proprietati:

In scop terapeutic se utilizeaza frunzele de anghinare, care au gust amar si se recolteaza de 3-4 ori pe an, dupa maturizare, inca din primul an, in lunile iunie-septembrie.

Frunzele de anghinare contin polifenoli (cinarina si alti produsi clorogenici), flavonoizi (cinarozida, scolimozida), un principiu amar (cinaropicrina), cinaratriol, compusi sterolici (taraxasterol, pseudotaraxasterol, stigmasterol si betastigmasterol), saruri de potasiu, provitamina A si numeroase enzime.

Greutate 50 g
0
X