Ciocolata neagra cu menta 75g – Torras

Sold: 0

8,00 lei

Stoc epuizat

Compară

Ciocolata neagra cu menta:

Gramaj – 75 g

Ciocolata neagra cu menta are aroma intensa si nu contine adaos de zahar, fiind indulcita natural cu stevia. Are o cantitate destul de mare de cacao, de aproximativ 54%, iar datorita indulcitorilor naturali are cu 20% mai putine calorii fata de o ciocolata indulcita cu zahar. Nu creste nivelul de glucoza din sange, fiind potrivita si pentru persoanele ce sufera de diabet. 

Ciocolata neagra cu menta – Ingrediente:

  • Indulcitor (maltitol);
  • Unt de cacao;
  • Masa de cacao;
  • Inulina;
  • Pudra de cacao degresata;
  • Frunze de menta (3%);
  • Emulsificator (lecitina de soia);
  • Arome (menta si vanilie).

Valori nutritionale/100g: Valoare energetica – 1867 kj/ 452 kcal

  • Grasimi: 32.0  g;
  • din care acizi grasi saturati: 19.0 g;
  • Carbohidrati: 48.0 g;
  • din care zaharuri: <0.5 g;
  • din care polioli: 45.0 g;
  • Fibre: 10.0 g;
  • Proteine: 6.0 g;
  • Sare: 0.08 g.

De ce sa consumam ciocolata neagra?

Ciocolata, cel mai iubit dulce din lume, caruia îi rezistam cu greu, poate fi un aliment sanatos, asta daca e consumat regulat si in cantitati mici.

Ciocolata neagra trebuie sa aiba in continut cel putin 35% cacao in substanta solida si cel putin 20% unt de cacao. Recomand consumul de ciocolata cu un procent cat mai mare de cacao, care poate ajunge pana la 80% si chiar 85%. Ciocolata de calitate are un gust amarui si aromat. Cu cat continutul in cacao este mai mare, cu atat creste si aportul de antioxidanti.

Se recomanda consumul a 2-3 bucatele de ciocolata, in prima parte a zilei, de 2-3 ori pe saptamana, pentru a evita cresterea ponderala.

Beneficiile ciocolatei pentru organism:

  • Boabele de cacao sunt pline de vitamine importante, A, B1, B2, B3, C, E, si minerale, precum magneziu, calciu, cupru, potasiu, de care corpul are nevoie pentru a functiona la capacitate maxima.
  • Ciocolata neagra create fluxul de sange de la nivelul creierului si contribuie la imbunatatirea functiei cognitive.
  • Scade riscul de accident vascular cerebral. Continutul ridicat de cacao are proprietati anticoagulante, scazand vascozitatea sangelui.
  • Antioxidantii din ciocolata pot participa la combaterea si distrugerea radicalilor liberi ce cresc considerabil riscul cancerigen.
Greutate 75 g
0
X