Crema din nuca de cocos ECO:

Gramaj – 200g

Crema din nuca de cocos ECO este un aliment gros, bogat in nutrienti, calorii si grasimi saturate, fiind utilizata atat in alimentatie, cat si in cosmetica.

Ingrediente:

  • 100% crema de cocos, ce provine din agricultura ecologica

Valori nutritionale/100g: Valoare energetica: 2939 kJ/ 703 kcal;

  • Grasimi – 65.0 g, din care acizi grasi saturati – 57.0 g;
  • Glucide – 24.0 g, din care zaharuri – 7.0 g;
  • Proteine – 7.0 g;
  • Sare – 0.08 g.

Proprietati si beneficii:

Nuca de cocos este o sursă bună de niacină, sau vitamină B3 dar si de zinc, fosfor și fier. Vitamina B3, alături de alte vitamine din complexul B, ajută la metabolizarea nutrienților din alimente (glucidele in speta) în așa fel încât aceștia să poată fi utilizați pentru producerea de energie. Tot acestia au rol in sinteza hormonilor sexuali, dar și in producerea hormonilor de stress.

Cuprul este un alt element esential corpului nostru. Cuprul din dietă completează funcția fierului deoarece și el ajută la producerea energiei. Cuprul menține puternic sistemul imunitar și contribuie la producerea de colagen pentru țesuturile conjunctive elastice.

Fara aditivi sub forma de pigmenti, materiale de umplutura, de reglementare, conservanti sau alte substante nesanatoase.

Este un produs ecologic vegan, recomandat in caz de intoleranta la lactoza si gluten.

Crema de cocos, obtinuta din nuca de cocos, este o sursa buna de acid lauric cat si lipide antimicrobiene și acid capric, care au proprietăți antibacteriene, antifungice și antivirale. Organismul nostru transformă acidul lauric în monolaurină, o substanta eficienta in lupta împotriva virusurilor și bacteriilor ce cauzează herpesul, gripa sau chiar infecția cu HIV.

Modalitati de consum:

Laptele de cocos cat si crema de cocos sunt folosite cu precadere in bucataria thailandeza si la pregatirea mancarurile asiatice. Datorită acestor ingrediente, supa din sâmburi de dovleac sau preparatele indiene cu curry devin deosebit de cremoase daca le adaugam si putina crema de cocos. Crema de cocos poate fi folosita pentru a ingrosa sosuri, supe, precum si in pregatirea cremelor pentru prajituri in bucataria vegetarian-vegana ca inlocuitor excelent pentru unt sau margarina.

Aceasta crema de cocos este un produs 100% organic, fara adaos de conservanti cu gust usor dulce. Este folosita de asemenea in prepararea de smoothie-uri deliciose de fructe sau in budinci precum: budinca de chia, budinca de tapioca atat acasa cat si in restaurante renumite. Este de asemenea un ingredient nemaipomenit in prepararea torturilor raw-vegene, torturi bogat nutritive prin natura componentelor lui.

Greutate 200 g
Customer reviews
0
0 ratings
5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “Crema din nuca de cocos ECO 200g – Amaizin”

0
X