Faina din boabe de soia 250g – Sano Vita

8,40 lei

Quantity
Compară

Faina din boabe de soia:

Gramaj 250g

Faina din boabe de soia se obtine prin macinarea boabelor galbene de soia. Poate fi folosita în proportie de pana la 30% în aluatul de pizza sau de paine, în paste fainoase, prajituri, sosuri etc. Aluatul astfel obtinut este mult mai bogat în proteine, vitamine (complexul B), minerale si acizi graşi, având un grad mult mai scazut de perisabilitate.

Ingrediente: faina din boabe soia

Declarație nutrițională per 100g: Valoare energetica – 1499 kj/ 354 kcal
Grasimi: 1.9 g din care acizi grasi saturati – 0 g
Glucide – 31.5 g din care zaharuri – 8 g
Fibre – 10.6 g
Proteine – 45.7 g
Sare – 0 g

Faina din boabe de soia – Proprietati si beneficii:

Contine acizi grasi Omega 3 si Omega 6, proteine, fibre, vitaminele A, B2, B5, B6, C, D, E. Are 40% proteine, 20% grasimi, 20% acizi, 10% apa, 5% celuloza si 5% reziduuri minerale (fier, potasiu, calciu).

– are un atu in plus fata de faina de grau: se foloseste pentru prepararea painii pentru persoanele care sufera de diabet.

– sunt bogate in proteine si in acizi polinesaturati (elemente indispensabile construirii tesuturilor organismului).

-nu contine colesterol, este ideala pentru persoanele ce sufera de intoleranta la lactoza.

-nu contine gluten si este bogata in materii grase insa saraca in amidon.

-este remineralizanta, energizanta si echilibranta, contribuie la cresterea scheletului osos, a masei musculare, amelioreaza in mod considerabil digestia, amelioreaza circulatia sanguina.

– are un indice glicemic scazut si dupa cum spuneam mai sus, este ideala pentru persoanele intolerante la grau.

-bogata in izoflavoni de soia care mimeaza actiunea estrogenilor, faina de soia contribuie la reducerea tulburarilor din perioada de menopauza.

Faina din soia nemodificata genetic este recomandata in special pentru persoanele care au o dieta vegana sau vegetariana. Este o sursa bogata in proteine. Beneficiile sunt urmatoarele: imbunatateste functia creierului, previne pierderea memoriei; lecitina grabeste descompunerea grasimilor si stimuleaza metabolismul; este folosita pentru tratarea pacientilor cu nivel ridicat de colesterol. Lecitina controleaza fluxul de nutrienti din celule si previne acumularea de grasimi la nivelul arterelor, peretilor inimii sau a creierului.

 

Greutate 250 g
Customer reviews
0
0 ratings
5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “Faina din boabe de soia 250g – Sano Vita”

0
X