Miso hatcho japonez ECO 300g – Clearspring

37,30 lei

Quantity
Compară
SKU: 11-58 Categorie: Etichete: ,

Miso hatcho japonez eco:

Gramaj – 300 g

Miso hatcho japonez eco este un pireu din boabe de soia integrale nepasteurizat.

Miso hatcho japonez eco – Ingrediente:

  • boabe de soia integrala – 65 g,
  • apa,
  • sare de mare,
  • faina de orz prajit.

Alergeni: produs vegan ce contine soia si gluten.

Valori nutritionale UM /100 g
Energie kJ 1028
kcal 246
Lipide g 12
acizi grasi saturati g  2.1
Carbohidrati g 7.3
zaharuri g 0.8
Proteine g 23
Sare g 8.8

Miso hatcho japonez ecco – Idei de servire:

Se poate intrebuinta in loc de sare, pentru a imbogati aroma, in supe, tocane, mancare de fasole, sosuri sau paste tartinabile. O lingurita de Hacho Miso condimenteaza circa o cana de lichid.

Recomandari:

Produsul se dilueaza in putin lichid din preparatul respectiv si se adauga ulterior, la sfarsitul prepararii termice. Pentru pastrarea proprietatilor enzimatice ale acestui miso nepasteurizat, trebuie evitata fierberea sa indelungata.

Curiozitati:

Miso este un produs specific japonez, fermentat, din orez, orz si/sau soia cu sare. Originile acestui produs preced sosul de soia Shoyu, care este fabricat din aceleasi ingrediente, cu cel putin cateva sute de ani. Pana acum cateva zeci de ani, miso se fabrica in gospodarie, fiecare familie avand propriul miso. Miso poate sa aiba o varietate de arome si culori, in functie de materiile prime folosite, de clima, de mediul inconjurator si de gustul local. Hatcho miso este o mancare fermentata japoneza de soia integrala (spre deosebire de alte tipuri de miso, care includ si orez sau orz), inchisa la culoare, renumita pentru aroma sa bogata si continutul ridicat de nutrienti. . Are o savoare puternica si respecta in continuare reteta originala veche de 400 de ani, cu maturare indelungata in butoaie din lemn de cedru.

Respectat de secole ca fiind cel mai faimos miso din Japonia si apoi ca singurul miso furnizat Imparatului Japoniei timp de peste 100 de ani, acest miso pur din boabe de soia reprezinta o sursa concentrata de elemente nutritive, cu un continut de 2 ori mai mare de proteine decat miso-urile din orez brun sau din orz. Se produce de mai bine de 5 secole de artizani ai miso-ului, care folosesc butoaie de stejar in timpul celor 3 ani in care se matureaza acest miso.

 

 

Greutate 300 g
Customer reviews
0
0 ratings
5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “Miso hatcho japonez ECO 300g – Clearspring”

0
X