Descriere
Paine din secara Bio:
Gramaj – 200g
Paine din secara Bio este o paine crocanta din secara integrala ideala pentru orice moment al zilei.
Paine din secara bio – Ingrediente:
Făină de secară integrală, sare de mare.
Valori nutritionale/100g: Valoare energetica – 1479 kj/ 350 kcal
- Grasimi – 1.8 g din care acizi grasi saturati – 0.3 g
- Glucide – 66.1 g din care zaharuri – 1.8 g
- Proteine – 10.1 g
- Sare – 1.36 g
Ingredientele provin din agricultura ecologica.
Alergeni:faina de secara
Proprietati ale secarei:
Secara şi alte cereale integrale sunt o bogată sursă de magneziu, un mineral care acţionează în calitate de co-factor pentru mai mult de 300 de enzime, inclusiv a enzimelor implicate în utilizarea de către organism a glucozei şi secreţiei de insulină. S-a demonstrat că, prin consumul de pâine din făină de secară, se poate reduce în mod semnificativ nivelul colesterolului “rău”. Făina din secară conţine mai puţin gluten decât făina de grâu, fie ea chiar şi integrală.
Fibrele din pâinea de secară reduc timpul de tranzit intestinal ceea ce duce la o mai bună funcţionare a organismului şi la prevenirea constipaţiei sau a cancerului de colon.Pe lângă faptul că oferă fibre, secara conţine şi agenţi protectori care împiedică dezvoltarea hormonilor ce conduc la cancer.
O dietă bogată în pâine de secară ajută şi la prevenirea bolilor cardiovasculare şi a diabetului. Pentru că este săracă în calorii şi bogată în fibre, pâinea de secară este recomandată şi pentru persoanele care doresc să slăbească.
O alimentaţie bazată pe pâine din făină integrală de secară, de cel puţin 6 ori în fiecare săptămână, este o idee bună mai ales pentru femeile postmenopauza cu un grad ridicat de colesterol, hipertensiune arterială sau alte semne de boli cardiovasculare
Informații suplimentare
Greutate | 200 g |
---|
Recenzii
Nu există recenzii până acum.