Pudra de cacao bio:

Gramaj – 200 g

Pudra de cacao bio are gust amarui si da gustul inconfundabil de ciocolata atunci cand preparam cu ea deserturi.

Pudra de cacao bio – Ingrediente:

pudra de cacao ecologica

Valori nutritionale/100g: Valoarea energetica – 1077 kj/ 257 kcal

  • Grasime – 12 g din care acizi grasi saturati – 0.1 g
  • Glucide – 11.8 g din care zaharuri – 0.1 g
  • Fibre – 6.5 g
  • Proteine – 21.7 g
  • Sare – 0.0 g

Proprietati si beneficii:

Consumul de cacao prezinta foarte multe beneficii asupra sanatatii:

  • Regleaza nivelul tensiunii arteriale si imbunatateste sanatatea vaselor sanguine. Mai mult, se pare ca are rolul de a mentine in parametri optimi sanatatea inimii.
  • Pudra de cacao contine antioxidanti care ajuta organismul sa impiedice actiunea radicalilor liberi, care duc la modificarea ADN-ului din celule. Acesti antioxidanti ajuta, de asemenea, la prevenirea bolilor cardiovasculare.
  • Flavonoidele din pudra de cacao protejeaza organismul impotriva aparitiei bolilor cardiovasculare prin efectul de curatare al vaselor de sange.
  • Incetineste procesul de imbatranire prematura si are rolul de a reduce incidenta bolilor cardiovasculare.
  • Combate depresia si mentine buna dispozitie. Substantele active din boabele aromate stimuleaza eliberarea endorfinei si a serotoninei, substante numite hormonii fericirii. De aceea, pentru a preveni tristetea este indicat sa consumi o ceasca de lapte cu cacao.
  • Leac pentru pielea deteriorata. Fiind bogata in antioxidanti, pudra de cacao este un leac renumit si pentru improspatarea pielii deteriorate, iar efectul consumului acestei bauturi se remarca la scurt timp de la inceperea curei.
  • Persoanele care sufera de un tegument deteriorat pot prepara un unguent dintr-o lingurita de pudra de cacao si una de miere. Aceasta crema se aplica pe fata si se mentine timp de 15 minute, apoi se clateste cu lapte degresat.
  • Consumul de cacao are un efect benefic asupra memoriei.
  • Contribuie la imbunatatirea metabolizarii zaharului din sange. Exista unele studii care sustin ca pudra de cacao ar fi benefica inclusiv pentru prevenireadiabetului zaharat de tip II.
  •  In afara de continutul sau ridicat de antioxidanti, pudra de cacao mai cuprinde si antiinflamatori naturali, care contribuie la ameliorarea puseelor inflamatorii.
  • Scade riscul aparitiei cancerului, datorita continutului ridicat de antioxidanti care protejeaza celulele impotriva radicalilor liberi.

 

Greutate 200 g
Customer reviews
0
0 ratings
5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “Pudra de cacao bio 200g – Driedfruits”

0
X