Suc de sfecla rosie 1L - Polz

Suc din sfecla rosie bio 200ml- Polz

4.00 lei

Stoc epuizat

SKU: 12-55 Categorii: , ,

Descriere

Suc din sfecla rosie bio:

Gramaj – 200ml

Suc din sfecla rosie bio are un continut de fructe: 100% – fara adaos de zahar si consumat zilnic reprezinta o sursa de nutrienti cu efecte benefice pentru sanatatea intregului organism. Este si in acelasi timp o bautura racoritoare excelenta in toate anotimpurile.

Suc din sfecla rosie bio – Compozitie:

  • 100% sfecla rosie – fara adaos de zahar

Ingredientele provin din agricultura ecologica.

Se agita bine, inainte de a se consuma.

Valori nutritionale/100ml: Valoare energetica – 155 kj/ 37 kcal

  • Proteine – 1.0 g;
  • Glucide – 8,0 g;
  • Zaharuri continute de aceste legume – 7.0 g;
  • Lipide – 0,1 g;
  • Acizi grasi saturati – 0,0 g;
  • Pulpa – 0,0 g;
  • Sodiu – 0,02 g.

Sfecla rosie – Beneficii:

Reprezinta o sursa excelenta de vitamina B, fosfati, mangan si potasiu. De asemenea, este o sursa buna de fibre, vitamina C, magneziu, fier, cupru si fosfor.

Sucul de sfecla rosie ofera energie si vitalitate pe parcursul unei zile.

Sucul de sfecla este unul dintre alimentele cele mai bogate in antioxidenti si nitrati naturali. Nitratii sunt componente care îmbunatatesc circulatia sangvina în corp – inclusiv la nivelul creierului, inimii si muschilor.

Betacianina, substanta care se gaseste în sfecla, contribuie la eliminarea toxinelor din organism si la prevenirea aparitiei cancerului!

Ajuta la vindecarea bolilor de vezica biliara, la scaderea nivelului de colesterol si la vindecarea gutei.

Împiedica formarea cheagurilor de sânge si depunerea colesterolului pe vasele de sânge.

Abunda în vitamine precum B1, B2, B2, C si acid folic, extrem de benefice pentru organism.

Contine aminoacizi, esentiali în dezvoltarea si mentinerea tesutului muscular.

Contine iod, cunoscut pentru efectele benefice asupra glandei tiroide.

Continutul crescut de potasiu din sfecla, ajuta la întarirea muschiului inimii.

De asemenea, sucul de sfecla rosie este cunoscut pentru efectul de scadere a tensiunii arteriale si, prin urmare, previne atacurile de inima si bolile cardiovasculare.