Ulei de cocos fractionat:

Gramaj – 100 ml

Ulei de cocos fractionat este considerat si un bun vector pentru activele cosmetice liposolubile si uleiurile esentiale.

Ulei de cocos fractionat – Ingrediente:

Caprylic / Capric triglyceride (acizi grasi cu lant mediu si scurt proveniti din nuca de cocos).

Proprietati:

  • emolient
  • patrunde usor in piele si este non-comedogenic (nu cauzeaza si nu agraveaza acneea)
  • hidratant
  • hranitor pentru piele si par
  • calmeaza iritatiile epidermei si favorizeaza vindecarea in cazul unor raniri usoare

Recomandari:

  •  potrivit pentru ingrijirea oricarui tip de ten, dar mai ales pentru cel gras, mixt
  • prepararea unor produse pentru ingrijirea parului: masti pentru par sau scalp, seruri de par
  •  baza pentru preprarea ulei de masaj corporal si facial
  •  dupa baie, aplicat pe pielea umeda, formeaza ca un scut de protectie impotriva deshidratarii
  •  prin adaugarea uleiurilor esentiale se pot crea parfumuri personalizate
  • poate fi folosit la ingredient in creme, emulsii, lotiuni pentru ingrijirea corpului dupa sau inainte de expunerea la soare.

Folosirea uleiului fractionat de cocos in combinatie cu uleiurile esentiale, imbunatateste penetrarea ingredientelor active ale acestora in piele.

Precautii:

Poate cauza sensibillizare cutanata.

A nu se lăsa la îndemana copiilor.

Daca sunteți însarcinata, alaptați sau va aflați sub supraveghere medicala, consultați medicul.

Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Uleiul de cocos fractionat este un ulei minunat de utilizat in masaj, deoarece faciliteaza absorbia uleiurilor esentiale adaugate in compozitie.

In timpul procesului de fractionare, din uleiul vegetal pur de cocos, sunt eliminati acizii grasi care ii confera acestuia un aspect solid la temperatura medie de 20 gr. C (acizii grasi cu lant molecular lung). Uleiul rezultat este inca bogat in acizi grasi si poate fi folosit cu succes la prepararea unor produse cosmetice sau parfumuri, deoarece nu mai are mirosul caracteristic si in acest fel nu schimba aroma specifica a uleiurilor esentiale adaugate.

Uleiul de cocos fractionat nu pateaza si are o mare rezistenta la oxidare (rancezire), datorita continutului ridicat de antioxidanti, nutrienti si vitamine (A, C si E).

 

Greutate 100 g
Customer reviews
0
0 ratings
5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “Ulei de cocos fractionat 100ml – Naturallhome”

0
X